Tillsammans mot medaljer

ej Wease
För mer info om mig se OM HEMILJO

Var med på min resa mot framtida mästerskap och medaljer, för guld och gröna skogar.

Marknadsvärdet för längdskidåkning är högt, varje år fängslas flera miljoner svenskar framför vinterstudion. Vasaloppets ses av över 2 miljoner, på samma lopp låg jag i täten och vann dessutom ett spurtpris 2016- Spurtpris Vasaloppet . Marknadsföring är bara ett exempel på vad ett samarbete kan innefatta, det är upp till ert företag hur ni vill utforma ett sponsorsavtal. Klicka på ++ en för vad sponsring och samarbete med mig kan innebära, eller maila till hemiljo@gmail.com

Marknadsföring genom exponering på skidkläder, hemsida och sociala medier. Ambassadör för företaget vid olika event, rättigheter att använda mig i reklam. Möjlighet till föreläsningar, skidträningar och allmänt träningsupplägg för ert företag.

Ren sponsring

Ni går in med en summa pengar, får exponering utifrån insats och uppgörelse och kan känna er delaktiga i våra framgångar.

Samarbete

Ni går in med en större summa pengar och får möjlighet att använda mig i marknadsföring, besök vid företagsevent, få exponering via hemsida, sociala medier och på tävlingsdräkt samt rättigheter att använda mig i reklam. Ni får dessutom möjlighet till föreläsningar och träningspass.